SC MIRCRIS SRL este o societate din Galati avand capital privat integral romanesc. Obiectivul principal de activitate este inchirierea utilajelor pentru constructii in Galati, prestari servicii in domeniul demolarilor si sapaturilor-excavatiilor atat civile cat si industriale. O echipa experimentata si profesionista este unul dintre cele mai importante avantaje competitive pe care o companie cu traditie in domeniul inchirierii utilajelor pentru constructii si a prestarii serviciilor de sapat-excavat si demolat le poate aduce partenerilor prezenti precum si potentialilor parteneri.

Oferta pentru inchirierea utilajelor de constructii in Galati cat si prestarea serviciilor de sapat-excavat si demolari este vasta, societatea noastra punand la dispozitie atat utilaje de gabarit mare, utilaje de gabarit redus pentru lucrari mai mici precum si profesionisti ce ofera consultanta in alegerea  si utilizarea utilajelor de constructii cat si ingineri specializati in domeniul demolarilor, sapaturilor-excavatiilor atat civile si industriale. Dorim sa fim vazuti de clientii nostri ca o parte importanta a succesului proiectelor lor, datorita standardelor noastre inalte si a sigurantei si increderii pe care o oferim.

Obiectivul nostru este dezvoltarea unor relatii parteneriale calitative si satisfacerea tuturor clientilor nostri atat in Galati, Braila, Tecuci, Adjud, Focsani, Vaslui, Barlad, Tulcea, Buzau cat si in toata tara.Avem o bogata experienta si in domeniul eolienelor cu ample lucrari in efectuarea drumurilor de acces cat si in executarea fundatiilor.

S.C. MIRCRIS S.R.L. va multumeste pentru atentia acordata si va sta la dispozitie pentru toate solicitarile dumneavostra.